Post by liaclearetesro on Feb 20, 2022 19:17:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ təcrübə pulsuz ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Ehtiyatlı olun!! Siz oyunu dəstəkləməyə və sikkələri almağa çalışdığınız zaman onlar sizi daha çox sikkə almağa cəhd etmək üçün əllərinizi itirməyə məcbur edəcəklər. Bu, oyunu oynamaq üçün çox bahalı olduğunu söylədi
UNO!™ Cartas gvap
Mən uno oyununu çox sevirəm, uşaqlıqdan ailəmlə oynayıram, lakin bu proqram çox sürətli gedir! Düzünü desəm, həqiqətən qarışıqdır. Bir oyunun 5 dəqiqədən az davam etdiyi kimi, bu, çox sürətlidir və sonra növbənizi almaq üçün sizə ayrılan 10 saniyədən istifadə etməsəniz, sizi cəzalandırır. Ənənəvi uno kartlarına sadiq qalmağı və ətrafımda maraqlandığım insanların öz tempimizdə oynamasını üstün tuturam. Yaxşı fikir olsa da
Oyun gözəldi ama Azərbaycan & Türkiyə dili gəlsin
Bu oyun MULTIPLE BOTS sayəsində oyunçulara qarşı son dərəcə saxtalaşdırılıb. Ciddi kimi? Bu platformada çoxlu oyunçu var və siz yalnız botlara qarşı çıxa bilərsiniz? Onlar həmçinin çoxlu sikkələr çıxarırlar və kartlar aydın şəkildə verilir ki, siz itirəcəksiniz. Əgər bu əyləncəli bir oyun olsaydı, mənə yalnız bir və ya iki rəngli kartları vermək üçün heç bir səbəb olmayacaq. Əyləncəli deyil, ümid edirəm bu məsələ yoxlanılacaq.
Bu oyun dostlarınızla rejimdə oynasaydı, daha yaxşı olardı ki, əsasən ekranınızın küncündə bir kod olardı və bu koddur, dostunuz kodu yazır, sonra sizi yükləyir, sonra matça başlayırsınız, ümumiyyətlə. Əgər tənhasınızsa və 4 ulduzla oynamaq istəyirsinizsə, bu əla oyundur -Dayana Roa-Lebron 24/9/19
Düşünürəm ki, bu oyunu bəyənirəm və mən də kiçik olanda oynamışam. AMMA bu oyun da ədalətsizdir! Həmişə itirirəm və pulum yoxdur! HƏR BİR GÜN!! Mən onlayn olanda..
UNO!™ કાર્ડ bmp
Bu oyun məni dostlarımla yerdə UNO oynadığım keçmiş xatirələrim haqqında düşünməyə vadar etdi. Bundan əlavə, oyunda mobil və ya canlı oyunda +4 kart fərqlidir, oyunda bu kart sizə +4 kart və ya +6 kart və ya + kart yığdığınız zamandan daha çox edir. Ancaq ümid edirəm ki, bu oyun vip olmadan və ya ödəniş üsullarından istifadə etmədən bütün reklamları silə bilər. Hələlik bu qədər.
Başqalarının dediyi kimi, oyun ekranı açmaqdan sonra yüklənməyəcək. Mən siləcəyəm, bir neçə gün gözləyin, sonra nə baş verdiyinə baxın.
Mənim bir şikayətim var ki, oyunçular kartlarını oynamaq üçün çox vaxt aparır, taymerin tükənməsinə icazə verməyə çalışırlar. Əgər bir şəxs əlini oynamırsa, mən 5 saniyəyəm, dönüş itirməlidir.
Hər dəfə proqramı açanda məni tonlarla pop-up və mesajlar bombalayır. Tətbiq ilkin olaraq çıxanda pis deyildi və oyunçuya bir ton mesaj vurmadı, amma indi belə deyil. Tətbiqi açmağa getdiyim zaman sadəcə oyuna girib bir neçə sürətli raunddan həzz ala biləcəyimi gözləyirəm. Mən istər-istəməz oyuna girmək üçün reklamları/mesajları keçməyə çalışan iki dövrlə eyni vaxt sərf edirəm.
Çoxlu reklamlar. Nöqtələr, həqiqətən, növbəti ulduzu əldə etmək üçün lazım olandan artıq olan hər hansı bir şeyi atmaq əvəzinə ətrafa sarılmalıdır.
Bir neçə ay eyni hesabımda oynamadıqdan sonra geri qayıtdım ki, əslində VIP olmaq üçün pul ödəmişəm, bu oyuna ən azı 50 dollar xərcləmişəm və indi reklamlar alıram... ona görə də orijinal hesabımdan dəyişmək üçün qayıtdım. baxış...Ədalətli xəbərdarlıq
Bu proqram haqqında deyəcək yeganə sözüm vay 5 ulduzdur Tbh 2019-cu ildən bəri bunu iPad-də oynayırdım, indi iPad-im xarab olub ona görə də telefonumda onunla oynayıram
Mən 5 ulduz verərdim, amma işləmədi. Donur və bağlanır, daha proqramı aça bilmirəm. Zəhmət olmasa onu düzəldin, çünki onu oynamaqdan həzz aldım. Yeniləmə: işləyir və mən bu oyundan/proqramdan tam zövq alıram!
Bu oyun haqqında pis heç nə demək olmaz. Əyləncəli. Bəli, daha çox pulun kilidini açmaq istəyirsinizsə, siz ödəməli ola bilərsiniz ... lakin oynamaq və əylənmək məcburi deyil. Hər cür müxtəlif səviyyələr var
Yeni hesab yaratdım və indi yenidən qoşulmaq üçün deyir ki, lütfən bunu düzəldin ki, mən oyunu oynamağa davam edim
UNO!™ Carte hjdi
Yaxşı, buna görə də bu oyunu bəyənirəm, lakin təqdim olunduğu gündən Uno Universe-də 9-cu mərhələni dayandırdıqdan sonra sözügedən mərhələnin məqsədlərinə əhəmiyyət verməyən insanlarla ciddi şəkildə ilişib qalıram. Orada real insanlarla qarışan botlar varmı? Hamının qazanmaq üçün eyni məqsədləri var, yoxsa hər oyunçunun fərqli məqsədləri var? Bu əsəbidir və yəqin ki, bu oyunu yenidən siləcəyəm. Yenidən. Əks halda, mən oynamaqdan həzz alırdım. Və ya icazə verin, tapmaca parçalarını ALIM.
Siz ing dili bilmirsiz men ing dili partaparit bilirem
Oyuna pul xərcləməsəniz, oyunun saxta olduğuna inanıram. Bəzən saatlarla oynaya bilərsən və heç vaxt itirə bilməzsən, digər vaxtlarda isə bir həftə oynaya bilərsən və heç vaxt əlini qazana bilməzsən. Sizə qarşı oynadığınız zaman və qalib olan A5050 olduqda, mən həmişə vaxtın 95%-ni itirirəm.
Çox əyləncəli oyun və trilling. Tərtibatçıya bir seçim təklif edirəm ki, mən onlayn oyunçusu olan dostlarımla döyüşə bilsəm, onların hər raundda maksimum 4 oyunçusu var, amma mən təklif edirəm ki, onu 5, daha şən olsun. Ümid edirəm ki, bu təklifləri nəzərə alacaqsınız. Gələcək yeniləmələri gözləyirik.
Çox bəyəndim... Yaxşılıq edirsən sonra deyir yeni versiyanı yüklə... Çalışdım. İndi mən də oyuna girə bilmirəm.
UNO!™ 紙牌 brhj
Super
Bəzən mənə elə gəlir ki, bu oyun məni hər zaman itirməyə məcbur etdiyim üçün mənə nifrət edir...lakin ümumilikdə çox əyləncəlidir və dostlarla oynamaq gözəldir
Mən bu oyunu bir müddətdir ki, oynayıram, ona görə də bu gün onu işə salanda mənə oynamağa icazə vermir, deyirəm ki, yenidən qoşul, tamam, internetimdə heç bir problem yoxdur, bu oyunda nə olub 😡 Siz düzəldənə qədər bu oyunu bəyənirəm Mən ona daha çox ulduz verəcəyəm. Problemi həll etdiyiniz və indi mənə məlumat verdiyiniz üçün təşəkkür edirəm, hamınız 4 ulduz alırsınız
Əgər şanslı deyilsinizsə, oynamaq üçün pul ödəməyə hazırlaşın. Pul qazanmağın ən yaxşı yolu 2v2 oynamaqdır, çünki 50% qazanmaq şansınız var. Ancaq çox dəfə itirsəniz, 200 sikkə əldə etmək üçün ertəsi günə qədər gözləməkdən başqa çarəniz yoxdur (bu, ən aşağı eqrning klassik rejimini iki dəfə oynamağa imkan verir) və ya təbii ki, virtual sikkələr üçün real pul ödəyin ki, onları da itirəsiniz. .
Eyni şeyi söyləyən digər rəyi görənə qədər bunu deməyəcəkdim. Bu oyun SAĞLAMLIDIR. Mən hər şey ədalətli olana qədər pulumun bir qəpikini bu oyuna xərcləməyəcəyəm. Nə qədər çox pulunuz varsa, bir o qədər çox itirirsiniz. Bir və ya iki dəfə, bəlkə də üç dəfə uduzmağı başa düşə bilərəm, amma 10-dan yuxarı heç bir qalibiyyət olmadan arxa-arxaya? Məzələnirsən?
Yeni növ Glitch, mən oyun mağazasından oyunu quraşdırdım və quraşdırdıqdan sonra ilk mesaj "Play Store-dan Yeni Versiyanı Yüklə" kimi gəldi və əvvəlki vəziyyətdə olduğu kimi qaldı. Əgər bu, daha yaxşı dünya bəxş etməyi vəd edən İT-dirsə, real həyatda bu vəziyyətlər necə olacaq?
Earn to Die 2 مسابقه blio
Proqram qaydasındadır. Yükləmək çox vaxt aparır və siz google play oyunlarını da yükləməlisiniz. O, həmçinin oyunda çox səhv edir. Qırmızı 6-nı, Qırmızı 3-ü qoyacaqlar və bu, mənə oynamağa imkan verməyəcək. O, həmçinin sikkələrə pul xərcləməyə çalışmaq üçün nəzərdə tutulmuşdur. Qazandığınızdan daha çox itirəcəksiniz və faktiki pul xərcləməkdən başqa, daha çox sikkə əldə etmək üçün çox məhdud seçimləriniz olacaq. Bundan başqa, oyun yaxşıdır və dostlarınızla oyun oynaya bilərsiniz.
Usaqlar men oyunu yukledim amma ad yazmagi bilmirem eeeeee👎🤧
Yaxsidee prostaki sans meselesinde pxn cixarir edaletsizliyi var
Mən bu oyunu almışam çox çarəsizdi .🙆
Yeniləmə: Mən əminəm ki, 2V2 oyunlarında rəqiblərim tez-tez hədsiz sayda ötürmələrə malikdirlər. Bu atlamadan sonra atlamadır..komanda yoldaşım və mən bir kart belə oynaya bilmirəm. Partnyorumla mənim hər birində 1 və ya 2-dən çox skip kartı olacağı çox nadirdir. Bu, hər gün baş verir - digər komandanın hər birində minimum 3 atlamaya malik olduğu üçün çoxlu və ya daha çox oyunu uduzuram. Bu sizə təsadüfi görünür?
Ümumilikdə oyunun özü əyləncəlidir, lakin 4 kartın çətin çəkilişindəki səhv həqiqətən düzəldilməlidir. Bunun neçə dəfə itkilərə səbəb olduğunu deyə bilmərəm, çünki mən hələ də 6-nı çəkməli olmadığım bir rəngdə oynayıram. Problem həll edildikdən sonra baxışım yüksələcək.
Bu, həqiqətən gözəl oyundur, lakin ikiqat və ya heç bir şey olmayan bir otpion olmalıdır, xüsusən də qızılım az olanda. Bəli, X2 və s. var, lakin dəyəri bəzən məndə olandan daha çoxdur.
Mən bu oyunu sevirdim, amma son yeniləmədən bəri, qəza olmadan oyuna belə yükləyə bilmirəm. Mən 3-4 gün ərzində BİR OYUNU belə tamamlaya bilməmişəm. Ən son rəylər əsasən bu məsələ ilə bağlıdır! Zəhmət olmasa, bunu düzəldin və ya heç olmasa, həll edin!
Biz UNO-nu sevirik! 7.19.21 yeniləməsi: tətbiqlərimin əksəriyyətini silməsəm, yenilənməyəcək. Ən son yeniləmə çox şişirdi! Yeniləmə: Sentyabr yeniləməsi də şişirdilib. Dekabr yeniləməsi indiyə qədər ən pisdir - bir neçə dəfə cəhd etdikdən sonra belə yenilənəcək
Barış g den gelenlerq😂
Kali ailənin uşaqlar üçün yaxşı dostudur və o, körpə atası üçün yaxşı dost olacağını söylədi, lakin o bilir ki, dizaynın ən yaxşı hissəsi olacaq və bunun üçün nə qədər qazanacaq. xoşbəxt analar günü hədiyyəsi dünya haqqında daha yaxşı fikir əldə etməyin yeganə yoludur və uşaqlar sizdən ən yaxşısına sahib olacaqlar və məncə Errol mənim üçün tezliklə daha yaxşı olardı, çünki onlar çox şey edə bilmirdilər.
Pulunuzu boş yerə sərf etməyin, açıq-aydın əyləncəlidir, lakin siz oyunda cavablarınızı redaktə edə bilməzsiniz.... Və pulunuz oyun tərəfindən yeyilir, ona görə də daha çox xərcləyirsiniz. Əgər oynayırsansa, sadəcə xərcləmədən oyna (məsləhətim!)
Əyləncəli, asan və ailə dostu 👍
"Dostlarla oynamaq üçün onlayn oyunlar" axtardığınız zaman ortaya çıxdığına görə 2 ulduz verilir, lakin siz heç dost əlavə edə bilmirsiniz. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.